Fri frakt vid köp över 500 SEK

K.Lundqvist
Doftpåse
Black Cashmere

K.Lundqvist
Doftpåse
Black Cashmere
Tillgänglighet : I Lager
SKU
SAP-BLC
29,00 kr
K.Lundqvist  Doftpåse  Black Cashmere
K.Lundqvist  Doftpåse  Black Cashmere K.Lundqvist  Doftpåse  Black Cashmere
K Lundqvist Doftpåse - Black Cashmere

Garderobsdoft/ doftpåse som är utmärkt när man önskar att doftsätta mindre utrymmen.

Doftnoter

Mysk och tonkabönor. I bakgrunden anar man varm vanilj med liljor och cederträ.


Information

Vi rekommenderar att placera påsen i resväskan när du ska åka på en weekend, eller långresa. Det ger kläderna en fräsch doft när väskan ska packas upp. Andra användningsområden: Bilen, mindre wc, byrålåda/ linneskåp, walk in closet.

K.Lundqvists doftpåsar, även kallad garderobsdofter, är påsar som är avsedda för mindre utrymmen. Många brukar använda dessa i garderobslådor, walk-in-closet, hall, mindre WC och bilen för att doftsätta utrymmet. Tänk dig doften av nytvättade kläder bland sänglinnen (white pearls), eller en kryddig doft av Black Cashmere i skoskåpet.

K.Lundqvists doftpåsar är tillverkade av ett naturligt och miljövänligt mineral som kallas för vermiculite. Innehållet i påsen (vermiculite) är doftsatt med K.Lundqvists parfymoljor. Följ alltid K.Lundqvists rekommendationer för användning av doftpåsarna. Dessa hittar du på baksidan av varje påse.

Användning
Avlägsna den transparanta plasten som påsen ligger i och placera påsen där doftsättning önskas. Emellanåt rekommenderar vi att skaka påsen när doften börjar avta. Livslängd för påsarna varierar: Allt från 2 veckor till 2 månader har K.Lundqvists tester visat. Observera att luftfuktighet och starkt ljus kan påverka hur länge din doftpåse/ garderobsdoft ger doftsättning.
Detaljer
Varumärke K.Lundqvist
Doft Black Cashmere
Dofttyp Mysk, Träig
Skriv din egen recension
Du recenserar:K.Lundqvist Doftpåse Black Cashmere
Ditt betyg