Fri frakt frakt vid köp över 500 SEK

K.Lundqvist
Doftpåse
Christmas Edition

K.Lundqvist
Doftpåse
Christmas Edition
Tillgänglighet : I Lager
SKU
SAP-CH01
29,00 kr
K.Lundqvist  Doftpåse  Christmas Edition
K.Lundqvist  Doftpåse  Christmas Edition
K Lundqvist Doftpåse - Christmas Edition

En doft av jul med kanel och äpple som bas. Dofterna knyter samman känslan av mysiga höstkvällar, och julfirande.

Doftnoter

Kanel, kardemumma och äpple


Information

Vi rekommenderar att placera påsen i resväskan när du ska åka på en weekend, eller långresa. Det ger kläderna en fräsch doft när väskan ska packas upp. Andra användningsområden: Bilen, mindre wc, byrålåda/ linneskåp, walk in closet.

K.Lundqvists doftpåsar, även kallad garderobsdofter, är påsar som är avsedda för mindre utrymmen. Många brukar använda dessa i garderobslådor, walk-in-closet, hall, mindre WC och bilen för att doftsätta utrymmet. Tänk dig doften av nytvättade kläder bland sänglinnen (white pearls), eller en kryddig doft av Black Cashmere i skoskåpet.

K.Lundqvists doftpåsar är tillverkade av ett naturligt och miljövänligt mineral som kallas för vermiculite. Innehållet i påsen (vermiculite) är doftsatt med K.Lundqvists parfymoljor. Följ alltid K.Lundqvists rekommendationer för användning av doftpåsarna. Dessa hittar du på baksidan av varje påse.

Användning
Avlägsna den transparanta plasten som påsen ligger i och placera påsen där doftsättning önskas. Emellanåt rekommenderar vi att skaka påsen när doften börjar avta. Livslängd för påsarna varierar: Allt från 2 veckor till 2 månader har K.Lundqvists tester visat. Observera att luftfuktighet och starkt ljus kan påverka hur länge din doftpåse/ garderobsdoft ger doftsättning.
Detaljer
Varumärke K.Lundqvist
Doft Christmas Edition
Dofttyp Fruktig, Kryddig
Skriv din egen recension
Du recenserar:K.Lundqvist Doftpåse Christmas Edition
Ditt betyg