Fri frakt vid köp över 500 SEK

Klinta
Aromaterapi By Klinta
Tea Tree & Geranium

Klinta
Aromaterapi By Klinta
Tea Tree & Geranium
Tillgänglighet : I Lager
SKU
K2001-2
REA 99,50 kr 199,00 kr
Erbjudandet slutar om
Klinta  Aromaterapi By Klinta  Tea Tree & Geranium
Klinta  Aromaterapi By Klinta  Tea Tree & Geranium Klinta  Aromaterapi By Klinta  Tea Tree & Geranium
Aromaterapi By Klinta - Tea Tree & Geranium

Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och välmående. Aromaterapi är en kollektion av doftljus speciellt utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. Rena och naturliga basoljor blandas med väl utvalda eteriska oljor som hjälper dig att framkalla just den känsla som du eftersöker, oavsett om det är energi, lugn eller lycka. Givetvis är ljuset fritt från parabener, mineraloljor och färgämnen. FULL AV naturliga oljor, fantastiska dofter och veganska nyttigheter.


Om just dessa eteriska oljorna:
Vill du slappna av lite mer? Rökelse & Cederträ är en fantastisk meditationsolja som jobbar för att både din kropp och själ ska släppa spänningar, ångest, stress och negativa känslor. Sammanslagningsvis har du här ett perfekt ljus om du behöver eller vill känna dig lite mer avslappnad. Och så doftar det fantastiskt gott också!


Gör så här:
Skapa din egna bekväma zon. Justera ljus, temperatur och ljud till vad som passar dig. Lägg till din favorit musik eller njut av tystnaden. Sätt/lägg dig bekvämt med eventuella kuddar och filtar. Tänd ditt ljus och placera nära. Andas djupt och sakta och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda. Tänk på saker som får dig att må bra eller tänk på ingenting alls. Njut. Stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och tacka dig själv för denna stund. Ett perfekt må-bra-ljus! Och så doftar det fantastiskt gott också!PDF

Skötselråd
Detaljer
Varumärke Klinta
Doft Tea Tree & Geranium
Dofttyp Fräsch, Kryddig
Brinntid / Timmar 50
Bredd / cm 6,5
Höjd / cm 8,5
Skriv din egen recension
Du recenserar:Klinta Aromaterapi By Klinta Tea Tree & Geranium
Ditt betyg