Fri frakt frakt vid köp över 500 SEK

Klinta
Veganska Värmeljus
100 Stycken

Klinta
Veganska Värmeljus
100 Stycken
Tillgänglighet : I Lager
SKU
K1100
220,00 kr
Klinta  Veganska Värmeljus  100 Stycken
Klinta  Veganska Värmeljus  100 Stycken Klinta  Veganska Värmeljus  100 Stycken
Klinta - Veganska Värmeljus

100 stycken värmeljus av ren 100% etiskt skördad plamolja.

Ett värmeljus gjort av ren palmolja är oändligt mycket snällare mot hälsan än de billigare, massproducerade och petroleumbaserade alternativen.

Ljus gjorda på vegetabiliska oljor brinner rent, utan att förorena luften i vårt hem. Förutom att vara rök- och sotfri så är värmeljus gjorda av palmolja det mer naturliga och grönare valet för den som vill ha ett vamt och mysigt hem - utan att utsätta sig för utsläpp som annars hittas vid vägkanten. Ingredienser: 100% etiskt skördad och certifierad palmolja (RSPO). Innehåller inte paraffin, petroleum, stearin, animaliska fetter, bivax eller färgämnen. Brinner rent och utan sot i 4 timmar. OBS! Klintas Veganska Värmeljus är EJ Massageljus.

Personer med astma och allergier påverkas ofta negativt av vanliga värmeljus, som oftast består av paraffin. Testa ett veganskat värmeljus och upptäck skillnaden!

Visste du att?

I Sverige tänder vi 300 miljoner värmeljus varje år. Att sopsortera de små aluminium-kopparna är därför viktigt och hur lätt som helst. Det är bara att peta loss den lilla vekeshållaren från koppen. Sedan lägger du både kopp och vekeshållaren i behållaren för metallsopor. Då kan sopsorteringsanläggningarnas stora magneter separera stålet från aluminiumet och varje metall kan smältas ned för sig och bli till nytt stål och nytt aluminium.
Detaljer
Varumärke Klinta
Doft Neutral
Dofttyp Övrigt
Brinntid / Timmar 4
Bredd / cm -
Höjd / cm -
Skriv din egen recension
Du recenserar:Klinta Veganska Värmeljus 100 Stycken
Ditt betyg